Astrid Carlsen

Til mit afsluttende eksamensforløb som emotions-fokuseret psykoterapeut fra EFT-instituttet søger jeg en klient

EFT står for Emotions-Fokuseret terapi (emotionsfokuseret terapi). ”EFT” er en oplevelsesorienteret psykoterapeutisk tilgang, der er baseret på et humanistisk eksistentielt menneskesyn. EFT anser blandt andet følelser for at være et indre navigationssystem, der fortæller os, hvad der er vigtigt lige nu, hvad vi har behov for, og hvordan vi har brug for at handle i overensstemmelse med situationen.
Disse følelser fortæller os en masse, og de kan være mere eller mindre hensigtsmæssige i forhold til, hvordan de påvirker dit liv. Er følelserne mindre hensigtsmæssige – du bliver f.eks. vred, når du er ked af det – eller står de vejen for sunde relationer så kan vi gå ind og kigge på, hvad der sker med dig i de pågældende situationer, finde en mening og dermed “justere” dit system, så du fungerer mere optimalt.

I mit terapeutiske arbejde er mit mål at skabe et trygt, fordomsfri og omsorgsfuldt rum, hvor du kan føle at der er plads til at du kan være dig selv og blive mødt og støttet i din egen process

Personlig erfaring:
Jeg har i mange år arbejdet med mennesker bl.a. sejlede jeg på et socialpædagogisk skibs-projekt i 6 år og har arbejdet i over 12 år med mennesker med misbrugsproblematikker. Yderligere har jeg over 10 års erfaring med shamanistisk healing og en Mastergrad i Reiki-healing og meditation.

Eksamensterapien foregå i København eller i Helsingør frem til efteråret og strækker sig over 8-12 terapisamtaler og de er naturligvis fuldstændig fortrolige. Hver session varer en time. og koster 250kr, som går til en løbende supervision hvorved EFT-instituttet giver en sikkerhed for både dig og mig. Vores terapisamtaler filmes til brug ved udarbejdelsen af min eksamensopgave, og kun et 10 min. klip vil blive brugt til min mundtlige eksamen. Det filmede materiale er krypteret og destrueres efter eksamen.

Hvis du er interesseret kan du kontakte mig på mobil
+45 49111886

eller skrive til mig på
schackito@me.com