Carina Højris Nordberg

Jeg søger en eksamensklient i forbindelse med afslutningen af min 4. årige uddannelse til emotionsfokuseret terapeut på EFT-Instituttet.

Emotionel Fokuseret Terapi ( EFT), er en af de terapeutiske retninger som gennem forskning, har vist langtidsholdbare resultater.

EFT anser følelser for et vigtigt indre navigationssystem, som giver en retning om, hvad der er vigtigt, hvad vi har behov for, og hvordan vi skal handle i overenstemmelse i en bestemt situation.

Det er helt naturligt, at vi som mennesker reagerer følelsesmæssigt, når vi støder på udfordringer, som påvirker os personligt og vores omgivelser. Så uanset hvilke udfordringer du går igennem, kan samtaler med en psykoterapeut være med til at give dig en større forståelse, indsigt og måske endda afklaring i dit liv og relationer.

Psykoterapi er en investering i dig selv og dine nære relationer.

Jeg kan tilbyde dig et trygt og empatisk rum med opmærksomhed på dig og dine udfordringer.

Personlig erfaring:
Udover at uddanne mig til psykoterapeut, jeg har jeg været uddannet sygeplejerske i 18 år, har en diplomuddannelse til sundhedsplejerske.

Lidt om mig:
Jeg er 45 år, gift og har 2 drenge. Jeg har mange års erfaring i at arbejde og tale med mennesker, om de udfordringer man kan gennemgå i forskellige livsfaser.

Jeg har også været frivillig Psykoterapeut hos Kræftens Bekæmpelse for pårørende og efterladte.

Som eksamensklient skal du afsætte 8-12 gange i terapi,  i perioden august-november i år. Hver session koster 250 kr, varer 60 minutter og finder sted i enten Borgergade 28, Kbh eller i Hersegade 18, Roskilde (hvad der passer dig bedst).

Alle sessionerne filmes, og du har som klient ikke adgang til det filmede materiale. Efter min eksamen slettes det.

Jeg bruger det filmede materiale til udarbejdelsen af min skriftlige eksamensopgave, og et 10 minutters klip vil blive brugt i forbindelse med min mundtlige eksamen.

Jeg har naturligvis fuld tavshedspligt og modtager løbende supervision under hele terapiforløbet, som sikrer dig og mig en hånd i ryggen fra EFT-Instituttets side.

Hvis du er interesseret eller vil høre mere, er du meget velkommen til at kontakte mig på
mobil: 40 62 08 10
eller skriv til mig på: mail@nordbergterapi.dk

Jeg vil glæde mig til at høre fra dig ?

De bedste hilsner

 Carina Højris Nordberg