Katrine Madsen

Jeg søger en eksamensklient i forbindelse med afslutningen af min 4. årige uddannelse til emotionsfokuseret terapeut på EFT-Instituttet.

Livskriser er udviklingskriser selv om det måske sjældent opleves sådan  mens vi er i det. Stress, angst, depression eller en følelse af at være ”faret vild” indeni, eller i livet kan opleves som noget der ”rammer os” udefra, og i sådanne svære situationer er oplevelsen af afmagt og ensomhed ikke sjælden. Livsforandrende omstændigheder både ydre begivenheder og indre erkendelser kan være med til at sætte skub i en indre udvikling som kan være både smertefuld og opslidende.

Ofte forstår vi til at begynde med ikke hvad der sker med os,- men mærker måske kroppens uro,  eller trættende og vedvarende tankestrømme der forvirrer og stresser. Andre gange har en bestemt begivenhed rørt ved noget dybt i os som gør at vi har svært ved at genfinde balancen i livet.

I det terapeutiske rum vil der være tid og ro til at vi sammen kan være med det som røre sig i dig.

Om mig
Mit navn er Katrine Madsen. Jeg er 45 år og bor på Frederiksberg med mine to børn. Jeg arbejder til daglig som underviser, dessuden er jeg frivillig samtalepartner for pårørende til kræftramte inde ved kræftens bekæmpelse,samt sorggruppe-medleder I Valbykommune.

Som eksamensklient skal du: afsætte 8-12 terapisessioner,  i perioden august til november i år. Hver session koster 250 kr, varer 50 minutter.

Alle sessionerne filmes, hvoraf et 10minutters uddrag vil blive brugt i eksamensøjemed, for at synligegøre relevante terapeutiske interventioner fra min hånd. Du har som klient ikke adgang til det filmed,- og materialet slettes efterfølgende.

Jeg kan kontaktes på: post@katrine-madsen.dk
eller
+45 21270651

Glæder mig til at høre fra dig.
Venlig hilsen
Katrine