Mahbooba Amini

SØGER EKSAMENSKLIENTER

 Terapi kan sætte dig fri

Har du en krise?
Er du ramt af et tab, et svigt, en skilsmisse?
Lider du af stress?
Føler du dig fanget i et evigt krav om præstation?
Går du med en diffus følelse af tristhed?
Er du vred?
Længes du efter nære relationer – samtidig med at du er bange for dem? Kæmper du med at sætte grænser og mærke egne behov?
Oplever du symptomer på angst eller depression?

Uanset hvad du ønsker hjælp til, kan jeg tilbyde et trygt og fordomsfrit rum, hvor vi sammen kan udforske det som fylder i dig.

Hvad kan jeg tilbyde
Som en del af afslutningen af min 4-årige psykoterapeutiske uddannelse på EFT-instituttet, søger jeg en eksamensklient, som er villig til at gennemgå et terapeutisk forløb på 8-12 sessioner.

Terapisessionerne vil blive filmet og der vil blive udvalgt 10 min. som vil blive brugt til min afsluttende eksamen.

Filmmaterialet vil blive behandlet fortroligt og slettes efter eksamen (optagelsen via mobil, almindelig videokamera eller pc). Jeg har fuld tavshedspligt og modtager løbende supervision under hele terapiforløbet, som sikrer dig og mig en hånd i ryggen fra EFT-Instituttets side.

En session varer 60 min. og koster 250,00 kr. som går til min supervision. Sessionerne finder sted i enten Borgergade 28, Kbh eller i, Kildeager 6, Roskilde  (hvad der passer dig bedst)

Om mig:
Oprindeligt uddannet Datamatiker og har arbejdet i IT samt HR branchen i mange år. Jeg har en baggrund som flygtning og det har vist mig livets skyggesider og kriser. Til dagligt arbejder jeg som frivillig samtalepartner for pårørende til kræftramte hos Kræftens Bekæmpelse samt Mandecenteret for krisramte mænd.

Send mig en besked eller mail på:
mahbooba.amini@gmail.com
eller
+45 29288677
Og fortæl hvem du er og hvad du gerne vil arbejde med i terapien, så tager vi et indledende dialog om eventuel start hos mig.