Rikke Rønneberg

Jeg er Rikke Rønneberg, og 4.års studerende på EFT-instituttet. Jeg startede mit professionelle arbejdsliv i 1999, og den røde tråd har lige siden været mennesker, kontakt og udvikling. Min grunduddannelse er psykomotorisk terapeut, så jeg ved rigtig meget om sammenhængen mellem krop og psyke. Jeg har siden hen taget flere efteruddannelser, og har i mange år gerne ville læse til psykoterapeut. Jeg har tidligere arbejdet en del med mennesker der lider af stress og lettere depression, men du skal også være hjertelig velkommen med andre problematikker.

Måske er det, du har brug for at arbejde med, ikke klart formuleret når vi starter forløbet, det er helt okay, der vil altid være temaer eller relationer, som vil være gode at se på, på vores vej i livet.

Min hensigt med træningsterapien er, at skabe et fortroligt og inspirerende rum, hvor vi sammen kan udforske de følelser og tanker, som du oplever i dit liv. Emotionsfokuseret terapi har en meget empatisk og nysgerrig tilgang til det menneskelige sind, og vi tager hver gang udgangspunkt i det, der optager dig, i dit liv lige nu.

Jeg vil anbefale dig et længere forløb af 5-10 gange, for at få størst muligt udbytte af terapien. Hvis det er muligt for dig, vil et interval mellem 8-14 dage være optimalt. Det vil give mulighed for, at arbejde mere dybtgående, men mindre kan selvfølgelig også være givende, alt efter dit behov.

En session varer 60 minutter og koster 250 kr., og foregår i Borgergade 28, på EFT instituttet. Beløbet er fastsat af EFT instituttet, og går til min supervision.

Jeg er meget fleksibel ift. tider, og har her på sidste år af studiet, prioriteret at have tid til at tage flere træningsklienter ind.

Jeg har tavshedspligt og følger de etiske regler for Dansk Psykoterapeutforening, som jeg også er medlem af, læs evt. mere på: psykoterapeutforeningen.dk

Du kan læse mere om EFT her på instituttets hjemmeside.

Jeg er 46 år, er gift og har 3 børn, én selv på 23 år, og 2 delebørn.
Ring eller skriv for mere information:
+45 29 80 77 07
rikkeronneberg@gmail.com