Thelma Kaare Nielsen

Jeg hedder Thelma og er på mit 4. og afsluttende år på psykoterapeutuddannelsen på EFT-Instituttet i København. Jeg søger i den forbindelse træningsklienter.

Få det bedre med dig selv og dine relationer
Oplever du gentagne fastlåste følelser, problemer eller konflikter i dig selv eller i relationen til familien, blandt venner eller på arbejdet?
Har du svært ved at sætte grænser, være tydelig samt mærke og udtrykke egne følelser og behov? Er du faret lidt vild i dig selv og lyst til forandring men ved ikke hvordan?

Når vi står midt i en krise eller konflikt, kan vi komme til at føle os fastlåste eller blive bebrejdende over for os selv eller andre. Vi kan opleve, at vores måde at håndtere os selv, andre eller situationen på ikke længere virker hensigtsmæssig. Tværtimod. Vi ved bare ikke, hvordan vi skal ændre det.

Gennem samtaleterapi kan du lære at forstå dig selv og mærke dine følelser, så du kan bruge og regulere dem konstruktivt og finde ind til dine behov og det, der er vigtig for dig. Du får hjælp til at komme tættere på dig selv, bryde uhensigtsmæssige mønstre, skabe bedre relationer og komme styrket og kærligt gennem dine udfordringer.

Hvad er Emotionsfokuseret Terapi (EFT)?

EFT er evidensbaseret og hører hjemme i den oplevelses orienterede og i det eksistentielle felt. EFT er fænomenologisk og tager udgangspunkt i,  at vores følelser/emotioner er vores vigtigste indre navigationsapparat. Vores følelser  er vores indre driver og motivation, og de farver vores oplevelse af verdenen og af os selv. Hvad enten vi kan mærke dem eller ej eller om de opleves som meningsfulde og givtige i situationen eller ej.
EFT-terapi hjælper bl.a. mennesker med at:

  • blive opmærksom på og udtrykke egne følelser
  • lære at acceptere og regulere egne følelser
  • reflektere over egne følelser for at danne mening og eventuelt transformere dem til sunde, hensigtsmæssige og brugbare følelser i livet

Du kan læse mere om EFT-terapi her  www.eft-instituttet.dk

Dit forløb som træningsklient
Du betaler du 250 kroner pr session. Din betaling går til min supervision på EFT-Instituttet, som er obligatorisk og som jeg løbende prioriterer at  modtage.

En session varer cirka 60 minutter og samtaler foregår i min praksis, Hejrevej 30, 3. Sal, 2400 København NV. Der er parkeringsmuligheder.

Jeg er meget fleksibel med tider, hvilket betyder, at jeg udover dagtimerne i hverdagene også kan mødes i weekender og/eller aftener frem til kl. 20.
Jeg har tavshedspligt, og jeg er underlagt EFT-Instituttets etiske retningslinjer

Om Thelma
Jeg er født i 1968 og min største glæde er at inspirere, motivere og hjælpe mennesker med at blive afklarede, trygge, tydelige og tillidsfulde i sig selv og med deres relationer privat og professionelt.

Jeg er oprindelig uddannet cand.scient.soc fra Roskilde Universitet og har mange års erhvervserfaring inden for HR, kommunikation og undervisning.

Jeg har løbende uddannet mig inden for bl.a. coaching, konflikthåndtering, systemisk familieopstilling og facilitering.

Privat bor jeg med min kæreste og har tre børn der i dag er teenager og voksne. Jeg har arbejdet med mig selv i mange år og går løbende i terapi og supervision. Jeg betragter min egen personlige udvikling som en vigtig og naturlig del af mit arbejde med mennesker generelt og som kommende og fremtidig psykoterapeut.

Du kan læse mere om Thelma her www.cirkulaer.nu

Kontakt
+45 3091 9275
thelmakaare@gmail.com
Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak.