Stine Flora Kjær

Hvad kan jeg tilbyde dig?
Måske står du i en krise og oplever at være kørt fast? Måske føler du dig modløs og forvirret?

Eller måske er du bare nysgerrig og har et ønske om personlig udvikling?

Som terapeut er det min fornemste opgave at skabe et trygt og tillidsfuldt rum med tid og nærvær til fordybelse. Et rum hvor jeg giver god plads til at udforske og undersøge de følelser, behov og oplevelser der fylder i DIT liv.

Du vil igennem terapien blive mere opmærksom på dine følelser, bedre til at udtrykke dem, lære at acceptere og regulere dem.

Jeg vil hjælpe dig med at undersøge og reflektere over dine følelser, så det giver mening for dig. På den måde vil du kunne bruge dine følelser som et pålideligt navigationssystem, der vil tjene dig hensigtsmæssigt i livet.

Hvad er træningsterapi?
Da jeg er i gang med det afsluttende 4. år på EFT-instituttet, tilbyder jeg terapiforløb til 250 kr. pr. session (60 min.). Beløbet går til betaling af obligatorisk supervision, som er vigtigt for at sikre dig som klient og mig som terapeut.

Samtalerne kan foregå enten i Frederiksværk eller København – alt efter hvad der passer dig bedst. Der er mulighed for dag-, aften- og weekendtider.

Jeg har tavshedspligt og følger de etiske regler fra Dansk Psykoterapeutforening og er forpligtet til at modtage supervision ved erfarne terapeuter som er godkendt af EFT-instituttet.

Hvad er EFT-terapi?
EFT’en er en metodisk tilgang med rødder i den klientcentrerede terapi, gestaltterapien, den nyere emotionsteori, den neuroaffektive tilknytningsteori og kognitionsforskning.

Det er en humanistisk eksistentiel og oplevelsesorienteret terapiform, der hviler på veldokumenterede forskningsresultater. Metoden er evidensbaseret og teoretisk velunderbygget.

Om mig
Mit navn er Stine Flora Kjær. Jeg er 37 år og mor til to børn på 9 og 10 år. Derudover er jeg kæreste, socialpædagog, yogi, kreativ, fordomsfri, rummelig og uperfekt.

Som socialpædagog har jeg mange års erfaring indenfor arbejdet med børn, unge og voksne, der på den ene eller anden måde har haft udfordringer i livet, som de har haft brug for hjælp til.

Kontakt
Hvad end du har på hjerte, stort som småt, så er du hjertelig velkommen til at kontakte mig
stineflora@gmail.com +45 40 79 59 51.