Anjarose Noell

Træningsklienter søges

Kære du 
Da jeg er i gang med det afsluttende 4. år på min psykoterapeutuddannelse, søger jeg træningsklienter.

Hvad kan vi tale om? 

  • Oplever du at have det skidt, måske følelsen af at have mistet fodfæstet, uden helt at vide hvorfor, eller hvad du kan gøre ved det?
  • Måske oplever du dig i konflikt med dig selv og dine omgivelser, som kan føre til usikkerhed og bekymring, uden at kunne finde en hensigtsmæssig måde at bryde det på?
  • Det kan også være du føler dig tynget af stress, tankemylder, dine grænser bliver overtrådt, sorg, skam eller vrede?
  • Eller måske er du et sted i dit liv, hvor du ønsker at tage nye skridt i din personlige udvikling?

Alle kan have brug for en at tale med. Min rolle som terapeut er at hjælpe med at finde ind til dig. Terapi kan kaste lys over din situation, og hjælpe dig med at blive mere bevidst om dine følelser og behov. Terapi kan således støtte dig i at kunne bruge dine følelser som et pålideligt navigationssystem, der tjener dig hensigtsmæssigt, så du kan leve et mere frit og meningsfyldt liv.

Vigtigst af alt er, et trygt og tillidsfuldt rum med tid og nærvær til fordybelse, hvor jeg vil støtte dig i, at udforske og undersøge netop det, du er optaget af. Det vil til enhver tid være det, der fylder hos dig der vil være udgangspunktet for terapien. Jeg har naturligvis tavshedspligt.

Hvad er Emotions-Fokuseret Terapi (EFT)?
EFT er en empatisk og nysgerrigt undersøgende tilgang, der hjælper dig med at opdage, mærke og forstå forskellige følelsesmæssige tilstande og derigennem opnå større indsigt i og mulighed for at frigøre dig fra smertefulde og fastlåste handlemønstre.

EFT metoden er veldokumenteret og evidensbaseret, og bygger på solide forskningsresultater.
Du kan læse mere om EFT her: www.eft-instituttet.dk

Lidt om mig:
Jeg er 37 år og har altid interesseret mig for og været nysgerrig på, hvad der sker inden i os, og hvad der sker mellem os som mennesker. 

Gennem EFT-terapien har jeg fundet ind til et mere kærligt og varmt sted i mig selv. Jeg har fundet en fantastisk glæde i at forstå mine egne handlemønstre, min krops signaler, at mærke mine behov og grænser mere tydeligt, og lært, hvordan jeg får det kommunikeret ud til mine omgivelser til stor gavn for både mig selv og mine relationer. At blive set, hørt og mødt har haft stor betydning for mig.

Det praktiske og pris:
Samtalerne vil finde sted i Vanløse (Jernbane Allé) eller København K (Borgergade) alt efter, hvad der passer dig bedst. En terapisamtale koster 250 kr./time. Beløbet går udelukkende til dækning af min obligatoriske supervision, som er vigtigt for at sikre dig som klient og mig som terapeut. Vi aftaler tid fra gang til gang. Forløbets længde er meget individuelt og afhænger af dine behov og ønsker.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i at starte i terapi hos mig, så er du hjertelig velkommen til at kontakte mig på +45 60201388 eller anjarosenoell@gmail.com

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kærligst,
Anjarose