Ansøgningsskema

Emotions fokuseret terapiDen 1-årige parterapeutiske efteruddannelse

Denne ansøgning er uden forpligtelser for dig som ansøger, indtil du har modtaget og accepteret en bekræftelse fra EFT-instituttet.

Optagelse sker ved udfyldelse af ansøgningsskema på denne side.

Ansøgnings skemaet er under udarbejdelse!

Jeg ønsker at betale kontant
Beløbet forfalder med tilmeldingsgebyret senest 8 dage efter bekræftelse på optagelse og restbeløbet 5 uger inden opstart.

Jeg ønsker at betale i 2 rater
Beløbet forfalder med tilmeldingsgebyret senest 8 dage efter bekræftelse på optagelse. Den første rate fratrækkes det indbetalte a conto beløb (tilmeldingsgebyret). De to rater forfalder i hhv. august/februar eller januar/august og betales i henhold til faktura.

Jeg ønsker at betale i 10 rater
Beløbet forfalder med tilmeldingsgebyret senest 8 dage efter bekræftelse på optagelse. Den første rate fratrækkes det indbetalte a conto beløb (tilmeldingsgebyret). De ti rater forfalder månedligt undtagen i juli og december og betales i henhold til faktura.

Jeg ønsker at betale via bruttolønsordning


Max filstørrelse: 2mb


Jeg bekræfter via min betaling af tilmeldingsgebyret. at jeg er bekendt med og accepterer optagelsesvilkårene, undervisningsformen, undervisningsmetoderne samt de etiske samarbejdsformer.

Jeg bekræfter at havde læst ’Ekspeditionsgang, betaling og framelding’

Jeg giver samtykke til, at EFT-instituttet må bruge ovenstående oplysninger, samt vedhæftede dokumenter til at behandle min ansøgning om optagelse på EFT-Instituttets 1-årige parterapeutiske efteruddannelse. Derudover giver jeg samtykke til, at EFT-instituttet opbevarer og behandler mine persondata som beskrevet i EFT-Instituttets Privatlivspolitik herunder. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til mail@eft-instituttet.dk

 

Her finder du den aktuelle prisliste med ekspeditionsgang, betaling og framelding

Her finder du EFT-Instituttets Privatlivspolitik.