Dorte Lenau Klint

Træningsklienter søges

Som 4. årsstuderende på EFT-Instituttet, søger jeg trænings klienter. Jeg tilbyder terapiforløb i Emotions Fokuseret Terapi. Samtalerne foregår på Frederiksberg eller i København.

En terapi session koster 250,- pr. time, beløbet går til min obligatoriske supervision. Jeg har tavshedspligt og følger de etiske retningslinjer fra psykoterapeutforeningen.dk. Dette sikre dig som klient og mig som terapeut.

Hvad kan tages op?
Længes du efter et frirum hvor du kan fordybe dig i dig, så kan terapi være en mulighed. Som menneske oplever vi alle at støde på svære oplevelser i løbet af livet. Være forvirret, ked af det, have svært ved at træffe vigtige beslutninger. I det terapeutiske rum vil vi sammen undersøge og kaste lys på netop det du har brug for.

Jeg vil møde dig hvor du er her og nu, intet er for stort intet er for småt.

Måske føler du dig alene, presset i en hektisk hverdag og ønsker at blive klogere på dig selv igennem personlig udvikling.

Hvad er Emotions Fokuseret Terapi?

EFT terapi  støtter den enkle i at lære at forstå, gå på opdagelse, udtrykke, acceptere og regulere egne følelser. Det kan være ændring af uhensigtsmæssige vaner, mønstre, udtryk af behov og sætte grænser.

I EFT-terapi bruger vi vores følelser og krop som navigation til at blive klogere på hvem vi er. Metoden er veldokumenteret og evidensbasseret.

Du kan læse mere her: www.eft-instituttet.dk

Lidt om mig
Jeg har arbejdet med mennesker i et kreativt miljø hele mit liv. Efter en rejse igennem mange af livets facetter føler jeg mig så parat til at skabe et trykt rum hvor lydhørhed, ro, fordybelse og nysgerrighed er essensen i at tage imod dig og hvad der fylder hos dig. Efter år i høje stillinger og i overhalingsbanen fandt jeg ud af at det nære og nuet er det der giver mening i livet. Jeg er gift og har 2 børn.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og høre nærmere eller få svar på evt. spørgsmål.

+45 21243754
dortelenau.klint@gmail.com

Glæder mig til at møde dig
Med  venlig hilsen
Dorte Lenau Klint