Foredrag med Steen Rassing

Kærlighed, krise og konflikt

Et foredrag om parforhold

Denne aften har fokus på parforholdet og henvender sig både til dig som er i et parforhold og dig, som søger et, og for dig som arbejder med at hjælpe par i krise. I løbet af aftenen vil der være fokus på betydningen af tilknytning, identitet og lidenskab som er en forudsætning for at parforholdet fungerer, og også på de destruktive reaktive dynamikker, som parret kan komme til at sidde fast i, når dette ikke er på plads. Når dette sker kan selv dagligdags problemstillinger udløse konflikter eller en tilbagetrækning og afstand mellem partnerne sin kan medvirke til, at man føler sig misforstået, ramt, frustreret og ofte oplever, at det er partneren, som er årsagen til, at tingene ikke fungerer.

I løbet af aftenen vil du blandt andet få indsigt i:

  • Betydningen af relationen mellem partnerne set i et tilknytnings og et identitets-perspektiv, og hvorfor vi som voksne også har brug for parforholdet som en tryg havn og samtidig har brug for at føle os respekteret og bekræftet.
  • Hvad der sker med os, og hvordan vi reagerer, når den gode kontakt til partneren er brudt, og vi ikke formår at genskabe den.
  • Hvorfor konflikter i parforholdet, hvor vi oplever at kontakten bliver brudt, rammer os så hårdt, herunder hvordan fortidens ”blå mærker” og ”sår” kan blande sig i det, der sker mellem dig og din partner.
  • Indblik i de typiske konfliktmønstre, der kan udvikle sig og eskalere i et parforhold, og hvad de betyder for kontakten og trygheden i parforholdet.
  • Elementer, som er med til at skabe et godt og trygt parforhold.

Foredragsholder er Steen Rassing, supervisor og ICEEFT certificeret parterapeut og psykoterapeut MPF. Steen Rassing er medstifter er underviser på EFT-instituttets 4 årige psykoterapeutiske uddannelse og den kommende parterapeutiske efteruddannelse.

Dato: Tirsdag den 23. oktober 2018
Tidspunkt: kl. 18.00 til 20.30
Pris: kr. 300,- (kr. 250,- for EFT-instituttets studerende)
Tilmelding på: mail@eft-instituttet.dk  Senest fredag den 12. oktober2018
Tilmelding efter først til mølle princippet.