Foredrag om Theraplay® i praksis.

Foredraget vil indeholde en introduktion til den terapeutiske metode og de dimensioner der er bærende for behandlingen og den terapeutiske proces når vi bruger Theraplay. Vi kommer også til at afprøve konkrete aktiviteter sammen
I Theraplay arbejder vi med de tidlige processer og hvordan vi kan skabe en makrostruktur, hvori nye erfaringer og mønstre kan udspille sig i relationen til en terapeut.

Terapien består af lege, glædesfyldte samspil og aktiviteter, som fremmer regulering, glæde, nærvær, øjenkontakt, afstemt følelsesmæssig kontakt, samhørighed, selvværd og tillid til andre Herved er det muligt at få adgang til de dybere niveauer af de selvregulerende og emotionelle funktioner, der dannes i hjernens følelsesmæssige strukturer. Metoden tilbyder således genoprettende følelsesmæssige erfaringer, og dermed nye muligheder for at bedre tilknytning, tryggere indre repræsentationer og selvregulering.

Theraplay bygger på tilknytningsteorien samt den nyeste viden om hjernens, vores følelsesmæssig og personlighedsmæssige udvikling,- og er i Danmark tæt knytte til Den Neuroaffektive udviklingspsykologi.

Jeg vil medtage eksempler fra mit arbejde med unge og voksne og håber det kan inspirere jer til at medtage flere elementer i jeres terapier.
Mange Hilsner Anne Larsen

Dato den 21. maj 2019
Kl. 17-20  (medbring evt. en snack til pausen)
Pris kr. 300,00
(250,00  for studerende på eft-instituttet og medlemmer af netværket)
Seneste tilmelding fredag den 10/5
Tilmelding på
mail@eft-instituttet.dk efter først  mølle princippet.


Anne er certificeret i ”Neuroaffektiv psykoterapi” samt internationalt certificeret Theraplay –terapeut . Af baggrund er hun socialpædagog, småbørnskonsulent, familieterapeut og neuropædagogisk supervisorAnne har mange års erfaring i arbejdet med børn og familier med tilknytnings- og relations forstyrrelser, og har i en lang årrækkebeskæftiget sig med familiebehandling, tidlig indsats og anbringelsesområdet.

Anne har i dag selvstændig praksis som med baggrund i den Neuroaffektiv Udviklingspsykologi udfører familiebehandlingsopgaver, terapi med børn og voksne, Theraplay forløb, implementerings forløb og supervision

Anne er desuden underviser på bla. Theraplay-uddannelsen, ”NUSSA”, ”Forældre på alle strenge” og efteruddannelser for plejeforældre.