Gennemgående undervisere

 

Steen Rassing

Psykoterapeut MPF, parterapeut og supervisor.
Har en blandet terapeutisk baggrund med en uddannelse som psykoterapeut på Gråbrødre Instituttet ud fra en psykodynamisk, systemisk og eksistentiel referenceramme (Lars Flindt m. fl). I forlængelse af det, har han fulgt forløb på Hildebrandt Instituttet (Eva Hildebrandt m.fl.) samt IPSICC  (Dr. Vibeke Møller m.fl) omkring arbejdet med senfølger efter overgreb og traumer.
Steen har, ud over det individuelle psykoterapeutiske arbejde med mennesker, også valgt at specialisere sig i arbejdet med par. Steen er certificeret i Imago parterapi (uddannet af psykolog Jette Simon) og Emotionsfokuseret Parterapi (Uddannet af Kathryn Rheem), og han er medstifter af Dansk Center for Emotionsfokuseret Parterapi.
Derudover har Steen modtaget træning i Emotionsfokuseret Terapi v. Less Greenberg og han har flere kursusforløb med sig indenfor NLP og hypnoterapi.
Ud over det terapeutiske arbejde, fungerer han også som supervisor.
Steen er også meget optaget af tro og spiritualitets betydning i heling af traumer, og er blandt andet i gang med et uddannelsesforløb som fleksibel Master i sjælesorg v. Teologisk Institut, Københavns Universitet.

sr@steenrassing.dk   +45 70 20 40 25

 

Rebekka Svarrer Heise

Rebekka er  autoriseret psykolog. Er uddannet gestaltterapeut fra NGI og GATLA og kropsterapeut fra Manuvision. Har været på en bred vifte af kurser og workshops i narrativ terapi, choktraumeterapi, hypnoterapi, ACT, eksistentiel psykoterapi og neuroaffektiv psykoterapi. Er under uddannelse i Emotionsfokuseret Terapi v. Leslie Greenberg.
Rebekka har snart 20 års terapeutisk erfaring med individuelle, par, familier og grupper. Har tidligere undervist på PI samt undervist i psykologi. Har i en årrække haft deltidsarbejde i psykiatrien i Nykøbing Sj sammen med chefpsykolog Lars Sørensen. Har sideløbende arbejdet i privat praksis i København og i Århus. Er pt. i gang med en uddannelse i meditation og mindfulness hos Jens Erik Risom på Vækstcenteret i Nørre Snede.

rebekkasvarrer@icloud.com +45 40 93 08 07

 

Vibeke Dyhrcrone

Psykoterapeut MPF og Cand.phil. fra KU. Uddannet fra Psykoterapeutisk Institut, København. Hun arbejder som fuldtidspraktiserende psykoterapeut, supervisor og parterapeut fra sin klinik i indre København. Vibeke er blandt andet efteruddannet i Eksistentiel Psykoterapi og Emotion Focused Therapy (EFT) ved Leslie Greenberg, EFT parterapi samt nærværs-meditation. Hun var en overgang partner i EFT-instituttet, som hun var med til at starte i 2011.
Vibeke har mangeårig erfaring med undervisning og supervision af psykoterapeut studerende, ledere og personale fra et bredt udsnit af erhverv. Hendes kompetenceområde omfatter også udviklingen af kurser og efteruddannelsesforløb inden for feltet kommunikation, ledelse, psykoterapi og etik. Ligeledes driver hun skribentvirksomhed og har i denne rolle bl.a. udarbejdet undervisnings- og eksamensmateriale. Tidligere har Vibeke Dyhrcrone bl.a. arbejdet som Journalist DJ og som projektleder i udlandet for blandt andet Kulturministeriet. Vibeke deltager lejlighedsvist i den offentlige debat omkring eksistentielle og psykologiske emner.

vibekedyhrcrone@gmail.com    +45 27 28 15 06

 

Peter Vibe

er uddannet gestaltterapeut ved Nordisk Gestalt Institut – NGI, han har flere efteruddannelser og kurser bag sig, i gruppeprocesser ved Sean Gaffney og Hanne Hostrup,, i Eksistentiel psykoterapi ved Karsten Borg Hansen m.fl.,  i Emotion Focused Therapy ’ ved Leslie Greenberg, er trænet i arbejdet som S.E.-Practitioner (Somatic Experience) i arbejdet med chock og traumer.. Peter har mere end 16 års erfaring som underviser og terapeut ved kvalitetsgodkendte psykoterapeutuddannelser og i egen praksis og har fungeret som underviser i andre regi. Udover sit engagement i humanistisk psykoterapi har Peter gennem mange år trænet shamanistisk filosofi og healing hos Qero-folket i Perus højland, ligesom han er optaget af blandt andre Eckert Tolle og nuets underfundige betydning for udfoldelse af menneskelivet. Peter Vibe har en tidlig baggrund som tømrer og har i en årrække fungeret som certificeret massør hos Team Danmark.

peter@eft-instituttet.dk  +45 26 85 26 56

 

Hanne Bloch Gregersen

er autoriseret psykolog. Hun har en bred og alsidig terapeutisk uddannelse bag sig, der bl.a. omfatter mangeårige Gestalt- og Kropsorienterede uddannelser, Familieterapeutiske uddannelser fra hhv. Kempler Instituttet og Gestalt International Study Center, adskillige kurser indenfor Eksistentiel terapi v. bl.a. Spinelli. Senest er hun uddannet i Emotions-fokuseret terapi ved Less Greenberg i USA, Canada og Danmark. Derudover har hun deltaget i utallige kurser, konferencer og workshops. Hanne har mere en 25 års terapeutisk erfaring såvel indenfor den offentlige som den privatpraktiserende behandlingssektor. Hun har bl.a. været ansat i Flygtningerådgivningen i Ålborg, i Københavns Kommunes børnerådgivningscenter (seksuelle overgreb) og i Frederiksborg Amts Familiepleje. Derudover har hun lavet mange kurser for og supervision af bl.a. dag- og døgninstitutioner.  Siden 2001 har hun varetaget såvel undervisning, træning og supervision som faglig udvikling og ledelse på en kvalitetsvurderet psykoterapeutuddannelse.

hanne@eft-instituttet.dk  +45 40 83 66 77

 

Maria Bergman

er Partner på EFT-instituttet, privatpraktiserende psykoterapeut, uddannet i integreret psykoterapi og kybernetisk psykologi ved Lene og Ole Vedfelt og er efteruddannet i bl.a. Eksistentiel psykoterapi ved blandt andre Lise Peetz-Schou og Karsten Borg Hansen samt i Emotion Focused Therapy ved Leslie Greenberg, Neuroaffektiv Psykoterapi v. Susan Hart og Marianne Bentzen, Chok, trauma, dissociering og skam ved Ulla Rung Weeke. påbegyndt EFT-parterapi uddannelse v. Jette Simon endvidere har hun en Supervisoruddannelse fra den Sociale højskole. Maria har mangeårig undervisnings erfaring inden for kunstneriske, pædagogiske og psykologiske processer, ligesom hun har stor erfaring med kroppen og stemmen i sit terapeutiske arbejde, som også omfatter chok, trauma og stresshåndtering. Marias kompetenceområde indeholder endvidere NADA-akupunktur, kranio sakralterapi og knoglemassage samt teambuilding og ledelsesudvikling. I sit arbejde har Maria stor glæde af sin oprindelige baggrund som uddannet skuespiller med speciale i stemme, krop og sanser.

maria@eft-instituttet.dk  +45 26 85 94 55