Gitte Stentoft Serup

Træningsklienter søges

Psykoterapi

Oplever du at have det skidt, at have mistet fodfæstet, måske uden at vide hvorfor, eller hvad du kan gøre ved det?

Måske oplever du dig i konflikt med dig selv og dine omgivelser, som kan føre til usikkerhed og bekymring, uden at kunne finde en hensigtsmæssig måde at bryde det på.

Eller måske føler du dig tynget af sorg, vrede, skyld, skam, eller afmægtig og fastlåst i din situation?

Du kan også blot have lyst til at få et nyt syn på dig selv, og den måde du er i verden i på.

Terapi kan kaste lys over din situation, og hjælpe dig med at blive mere bevidst om dine følelser og behov. Terapi kan således støtte dig i at kunne bruge dine følelser som et pålideligt navigationsapparat, der tjener dig hensigtsmæssigt, så du kan leve et mere frit og meningsfyldt liv.

Vigtigst af alt er, et trygt og tillidsfuldt rum med tid og nærvær til fordybelse, hvor jeg vil støtte dig i, at udforske og undersøge netop det, du er optaget af.  Det vil til enhver tid være det, der fylder hos dig der vil være udgangspunktet for terapien.

EFT-terapi
Den emotionsfokuserede terapi (EFT) er evidensbaseret, og hviler  bla på den oplevelsesorienterede og eksistentielle tilgang. Den anser vores følelser for at være vores indre kompas, det vi navigerer ud fra, hvad enten det er hensigtsmæssigt eller ej.

Du kan læse mere om EFT terapi her:

Træningsklient
I forbindelse med mit 4. og afsluttende år i min uddannelse som psykoterapeut på EFT-instituttet i København, kan du blive min træningsklient.

Terapien koster 250 kr. pr time, som går direkte til min obligatoriske supervision. Jeg er fleksibel med tider, og samtalerne vil foregå i Hillerød. Vi aftaler tid fra gang til gang, og forløbets varighed er individuelt.
Jeg har tavshedspligt og følger EFT instituttets etiske retningslinjer.

Hvem er jeg
Jeg er 48 år, gift og har to voksne drenge. Jeg har hele mit arbejdsliv arbejdet med mennesker i komplicerede livsforandringer. Som sygeplejerske har jeg i mange år arbejdet  med for tidligt fødte og syge børn. Ligeledes har jeg mange års erfaring  med kræftramte, efterladte og unge i sorg.  Der, hvor angst, afmagt, håbløshed, tab, sorg og glæde fylder, og hvor det at kunne mærke sine egne følelser og behov kan give fodfæste i livet igen.

Jeg anser det at ” tage mig af mig selv”, og at gå i egen terapi som en vigtig og naturlig del i mit arbejde med andre mennesker og som fremtidig terapeut.

Hvis du er interesseret, eller vil vide mere er du velkommen til at kontakte mig.

gitteserup1969@gmail.com
+45 29633255

De bedste hilsner Gitte