Katja Christensen

Træningsklienter søges til forløb i København

Jeg er i fuld sving med det afsluttende 4. år på psykoterapeut-uddannelsen på EFT-Instituttet, og søger nu træningsklienter til et terapiforløb.

Praktisk
Terapien vil foregå i perioden i mellem 1. oktober 2019 og 31. december 2019 på EFT-Instituttet i Borgergade 24, 2., København. Du skal kunne deltage 4-6 gange.

Prisen er 250 kr. pr. time, og beløbet går til den obligatoriske supervision, som sikrer dig, at jeg har en mere erfaren terapeut til at rådgive og støtte mig.

Jeg har tavshedspligt, og følger de etiske retningslinjer fra Psykoterapeutforeningen.

Hvad er emotionsfokuseret terapi
Du kan læse mere om EFT her: Emotionsfokuseret terapi 

Om mig
Jeg er 41 år, fraskilt mor til 3 og bosiddende i Gladsaxe. Til daglig er jeg skadebehandler, og hjælper syge mennesker.

Min interesse for at støtte og udvikle mennesker har altid været der, men tog fart og form gennem mit arbejdsliv, hvor jeg var med til at udvikle og støtte medarbejdere i mange år som leder, og mundede ud i påbegyndelsen af psykoterapeut-uddannelsen i 2016.  

Jeg har også beskæftiget mig med gruppeterapi for pårørende til misbrugere, og har herfra erfaring med mennesker i dyb sorg og krise.

Det jeg kan tilbyde dig, er et fortroligt rum, hvor vi to kan tale sammen om, hvad der fylder hos dig lige nu, og hvor vi kan undersøge din historie eller problemstilling, og de mønstre du handler ud fra. Psykoterapi er en måde at sætte DIG på dagsorden, at tage styringen i dit eget liv, og at gøre noget ved det, som du ønsker at forstå og forandre.

Kontakt
Har du yderligere spørgsmål eller ønsker et terapiforløb hos mig, så ring på +45 25 54 55 01 eller skriv til mig på
kanika@youmail.dk