Udtalelser & Referencer

Emotions-fokuseret terapiKommunikation som Kompetence på EFT-instituttet
blev for mig startskuddet til en periode med intens personlig udvikling. Jeg blev på kurset opmærksom på, at jeg i min kommunikation alt for ofte tager hensyn til andre på bekostning af mine egne meninger og ønsker. På kurset lærte jeg at blive mere klar og tydelig og at blive bedre til at sige fra, og har siden konstateret positiv effekt på bl.a. frustrations- og stressniveauet både hos mig selv og i mine omgivelser. Særdeles nyttig læring både på jobbet og på hjemmefronten og af samme grund giver jeg Vibeke Dyhrcrones kursus Kommunikation som Kompetence mine alle bedste anbefalinger.
Dorte Lenau Klint
Kreativ chef hos Saga Furs

forår bøgeskovSom underviser og mentor for unge mennesker, har jeg deltaget i adskillige kurser med kommunikation og coaching som omdrejningspunkt. Men for første gang, oplevede jeg med Vibeke Dyrecrones kursus ”Kommunikation som Kompetence”, umiddelbart at kunne omsætte kursets øvelser i mit daglige virke.
Via dialog, samtaler og øvelser, der omhandler aktiv lytning og spørgeteknik, egne værdier og prioriteringer, overbevisninger og fortolkninger, egen motivation, samt det at blive bedre til at motivere, guides og inddrages kursisterne igennem kursets afvekslende balance af teori og praktiske øvelser.
VD er en rolig, men samtidig en utrolig kompetent og vidende underviser, og alle på kurset blev klart udfordret af hendes undervisning.
Såvel professionelt, som privat har jeg haft glæde af at bruge den nærværende og undersøgende empatisk spørgeteknik. Jeg fandt kurset personligt meget udviklende, og kan på det varmeste anbefale kurset ”Kommunikation som Kompetence” til alle, der enten har brug for et løft eller har et ønske om at udvikle sine kommunikative kompetencer.
Med venlig hilsen
Susanne Ørnfeldt

Vores kursister kommer bl.a fra

Beredskabsstyrelsen – Holbæk Kommune – Kalundborg Kommune – memox – Nordea – Rigspolitiet – Roskilde Kommune – Saga Furs – SOPU København og Nordsjælland – TEC – Unique Models