Level 1. Dr. Rhonda Goldman

Emotionsfokuseret terapi med par (EFT-C) level 1

Denne fire dages workshop bygger på den seneste forskning udført af Dr. Greenberg og hans kolleger indenfor arbejdet med emotionsfokuseret terapi med par. Deltagerne på workshoppen får gennem korte lektioner, video demonstrationer og rollespilsøvelser en  gennemgang af de 5 faser og 14 trin, der indgår I den udvidede model for emotionsfokuseret terapi med par (EFT-C). Deltagerne lærer også hvordan man med modellen arbejder med tilknytnings- og identitetsbehov samt emotionel selvregulering og regulering gennem relationen.

Dette kursus er åbent for alle psykologer, psykoterapeuter og familieterapeuter, med interesse for emotionsfokuseret terapi med par.

Kurset giver adgang til fordybelse i metoden på EFT-instituttets parterapeutiske efteruddannelseforløb.

Pris: 10.500 kr. inkl. moms på 2.100 kr. “Early Bird”-pris ved tilmelding inden 30/9-2019 9.500 kr inkl. moms på 1.900 kr.

Tid: 17-20. Februar 2020. Alle dage fra kl. 9.30 – 16.30

Sted: Centralt i København

Undervisningen og materialer er på engelsk.

Dr. Rhonda Goldman
Rhonda Goldman er professor i psykologi ved University of Argosy, Schaumburg og arbejder desuden som associeret psykoterapeut ved familieinstituttet ved Northwestern University of Evanston, Illinois. Hun har udgivet adskillige artikler og bøger om emotionsfokuseret terapi og er medforfatter til bogen Emotion-Focused Couples Therapy – the Dynamics of Emotion, Love and Power (Leslie S. Greenberg & Rhonda N. Goldman)

Rhonda Goldman er godkendt som træner af isEFT (International Society for Emotion-Focused Therapy – www.iseft.org) og arbejder som træner over det meste af verden.

Youtube videoen her, kan du høre Dr. Rhonda Goldman fortælle om EFT med indviduelle og par.

Efteruddannelse i Parterapi

Infomøder

Uddannelseplan

Introduktion EFT parterapi

Litteraturliste

Prisliste

Ansøgningsskema