Matilde Leonthin

Eksamensklient søges

Går du med et ønske om personlig udvikling – At blive klogere på dig selv og dine behov.

Måske oplever du at være et sted i livet med mange udfordringer, eller er der dele i dit liv, du ønsker at få udfoldet, belyst og finde mening i – Eller forandre?

Jeg tilbyder et terapiforløb, hvor jeg møder dig, lige præcis dér hvor du er, hvorfor intet er for stort eller for småt.

Det praktiske
Som en del af mit fjerde, og sidste, år på psykoterapeutuddannelsen søger jeg en eksamensklient, der ønsker at deltage i et terapiforløb på otte til ti sessioner. Forløbet starter i august, og strækker sig over efteråret.  

En session varer én time og koster 250 kr. Beløbet går udelukkende til at dække udgifterne til min obligatoriske supervision. Samtalerne vil foregå i mit lokale på Holbergsgade 26, 1. TH. i indre københavn.

Dette terapiforløb er en del af min afsluttende eksamen, og du skal derfor være opmærksom på, at terapisessionerne vil blive videodokumenteret. Videodokumentationen bidrager til min læring, og en nøje udvalgt sekvens på ti minutter vil indgå i min mundtlige eksamination. Videomaterialet er fortroligt, og vil blive forvaltet og behandlet etisk forsvarligt af involverede parter. Videomaterialet vil ligeså blive destrueret efter endt eksamination i januar 2020.

Hvad er EFT?
Emotions-Fokuseret terapi (EFT) er en oplevelsesorienteret psykoterapeutisk tilgang.           

I EFT bruger vi vores følelsesregister som et navigationssystem, der kan fortælle os hvad der er vigtigt “her og nu”. Det støtter dig i at lære, at forstå, at regulere samt at udtrykke og acceptere egne behov og følelser.

Metoden er veldokumenteret og evidensbaseret, og er bygget på udførlige forskningsresultater.

Du kan læse mere om EFT her: www.eft-instituttet.dk

Hvis ovenstående har interesse, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Facbook: Leonthin – Psykoterapi
leonthin.terapi@gmail.com
+45 28405831