Matilde Lüthje Leonthin

Træningsklienter søges til emotions-fokuseret terapi.

Går du rundt med en indre uro, føler du dig nedtrykt, eller befinder du dig et svært sted i livet?
Overdøver længslen efter et frirum, fra hverdagens vaner og tanker, glæden ved livet, eller har du blot har lyst til at prøve en session af ren nysgerrighed?
Jeg møder dig, lige præcis der hvor du er, hvorfor intet er for stort eller for småt.

Terapiforløb tilbydes.
I forbindelse med mit 4. og sidste år som psykoterapeutstuderende på EFT-instituttet søger jeg træningsklienter til terapiforløb, til 250kr. for en session af 1 time. Beløbet går til udgifter i forbindelse med obligatorisk supervision. Samtalerne foregår på Vesterbro. Jeg har tavshedspligt og følger de etiske retningslinjer fra dansk psykoterapeutforening. Dette sikrer dig som klient og mig som terapeut.

Hvad er emotions-fokuseret terapi (EFT)?
I EFT ser vi følelserne som et indre navigationssystem, der kan fortælle os hvad der er vigtigt “her og nu”. EFT’en støtter dig i at lære, at forstå, regulere, udtrykke og acceptere egne behov og følelser.
I emotions-fokuseret terapi vægtes den trygge relation mellem klient og terapeut højt, og betragtes som en forudsætning for et givtigt terapeutisk arbejde. Jeg vil som terapeut skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du som klient kan undersøge og udfolde de følelser og behov, der er centrale for dig.
Metoden er veldokumenteret og evidensbaseret, og den er bygget på udførlige forskningsresultater.
Du kan læse mere om emotions-fokuseret terapi HER

Lidt om mig
Jeg er 27 år, partner, søster, kreativ, rummelig, varm, 8 års erfaring i arbejde med mennesker, empatisk og uperfekt. Jeg har tidligt i livet mærket, hvordan terapien kan støtte gennem svære tider, og jeg ønsker at give denne viden og hjælp til selvindsigt videre.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker et terapiforløb, eller har nogle spørgsmål.

leonthin.terapi@gmail.com
+45 28405831