Michael Søderberg

Søges: Eksamensklient

I forbindelse med det 4. og afsluttende studieår på uddannelsen i EmotionsFokuseret Terapi på EFT-Instituttet, søger jeg en træningsklient til mit eksamensforløb

EFT/ EmotionsFokuseret Terapi
EmotionsFokuseret Terapi er solidt evidensbaseret, og hviler på opdaterede og velbeskrevne forskningsresultater. Terapien er oplevelsesorienteret og inddrager de eksistentielle spørgsmål der måtte komme i spil. Se mere på www.eft-instituttet.dk

Om terapien
Måske har du længe kredset om et tema i dit liv, som du gerne vil undersøge? Måske er du tynget af svære følelser og har svært ved at se vejen videre frem? Eller du ønsker at bruge terapi som afsæt for indre vækst?

Om det er dønninger af sorg, om det er forvirring eller frustration over en nær relation, eller en svær oplevelse der fylder for meget – sammen kan vi folde det ud, så du kan blive mere bevidst om dine behov og din måde at være i verden på. Terapi kan støtte dig i at blive mere fortrolig med dine følelsers udtryk, også når de melder sig i deres kraft. Terapirummet giver mulighed for at udtrykke, regulere og acceptere dine følelser.

Uanset hvad din bevæggrund er, kræver vellykket terapi at du oplever at der er tid og nærvær til fordybelse. Det er således mit ansvar at holde og understøtte et trygt og tillidsfuldt rum for dig til at undersøge de temaer der er betydningsfulde i dit liv.  

Varigheden af forløbet forventes at strække sig over minimum 8-10 sessioner à 1 time.

Hvem er jeg
I de sidste 5 år har jeg arbejdet med klienter i individuelle- og parforløb, med baggrund bl.a. i choktraumeuddannelse m.fl. uddannelser fra Bodynamic. Mit flerårige ophold i et spirituelt community, det kraftfulde energiarbejde i feltet der og alt hvad det førte med sig, er en uadskillelig del af hvem jeg er. Sideløbende har jeg i over ti år efter uddannelse i Tyskland arbejdet med familieopstillinger/systemiske opstillinger, de sidste 3 år også i ugelange forløb med store grupper på ølejr.

Jeg er 56 år, gift – og næres dybt af den svenske natur. Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig direkte, +45 5153 7671, eller michaelksoederberg@gmail.com mhp. uddybende oplysninger.

Det praktiske/pris/sted
Terapi finder sted på EFT-Instituttet, Borgergade 28 i København, eller nær ved Østerport. Terapisessionerne filmes til brug for supervision og anvendes obligatorisk som en del af eksamen. Jeg har naturligvis tavshedspligt og er underlagt EFT-Instituttets etiske retningslinjer.

Prisen er 250,- dkr pr. terapitime, og går direkte til min obligatoriske supervision, der sikrer støtte fra EFT-Instituttet for både dig og for mig.

Med venlig hilsen
Michael Søderberg