Rikke Nedergaard

Jeg søger en eksamensklient til et terapiforløb på 8-12 sessioner

I forbindelse med afslutning af min 4-årige uddannelse til psykoterapeut på EFT-instituttet skal jeg bruge en eksamensklient til et terapiforløb på 8-12 sessioner fra august til december.

Sessionerne vil blive filmet, og det filmede materiale bliver opbevaret sikkert, fortroligt og destrueres efter eksamens afslutning. Det filmede materiale vil blive brugt til min supervision og til udarbejdelsen af min skriftlige eksamensopgave. Herudover vil der blive vist et klip på 10 min. til den mundtlige eksamen. Formålet er udelukkende at vise, hvordan jeg arbejder og intervenerer som terapeut, da det er mig og ikke min klient der er til eksamen.

Samtalerne varer 1 time og finder sted på
EFT-instituttet i Borgergade 28, Kbh. K.
Prisen for hver session er 250 kroner, som går direkte til den supervision, jeg løbende modtager i forbindelse med eksamensforløbet.

Vi aftaler tider fra gang til gang. Samtalerne vil typisk kunne ligge mellem 16 og 19 og evt. i weekender.

Jeg har tavshedspligt og følger EFT-instituttets etiske retningslinjer.

Hvorfor terapi?
Når du taler med en terapeut meddeler du dig samtidig til dig selv – om dig selv. Terapi kan hjælpe dig til at blive mere bevidst om dine følelser og behov og hvorfor du har det, som du har det. Du kan få hjælp til at lave de forandringer, du ønsker for dig selv og få det liv, du gerne vil leve.

Du kan gå i terapi, hvis du har det skidt og føler dig fastlåst, ked af det, vred, i krise, deprimeret eller stresset. Eller hvis du ofte kommer i konflikt og har det svært med dine relationer. Du kan også gå i terapi uden at have det dårligt – men måske bare har lyst til at arbejde med dig selv få et nyt blik på dig selv og den måde du er i verden på.

Det vigtigste i EFT-terapi er at der bliver skaber et trygt, og tillidsfuldt rum, hvor du i omsorgsfulde rammer kan dele det med mig, som er svært og som du har brug for at tale om og forandre.

Om mig
Min motivation er at se mennesker komme mere i kontakt med sig selv og deres egne følelser og behov. Jeg er ikke tilhænger af udvikling for udviklingens egen skyld og mener ikke, at mennesker absolut skal flytte sig nye steder hen hele tiden. Jeg er optaget af at hjælpe mennesker til at få et bedre liv. Et liv, de er glade for. Et liv, der er i overensstemmelse med de ønsker og drømme, de har for sig selv.

Jeg har selv gået i terapi i mange år og arbejdet med mig selv, ligesom jeg er trænet i mindfulness og meditation.

Jeg er født i 1974 og bor i Ørestad med mine tre drenge, som jeg har halvdelen af tiden.

Til daglig arbejder jeg med ledige akademikere som beskæftigelseskonsulent i Københavns Kommune. Jeg er oprindelig uddannet cand.mag. og har mange års erhvervserfaring som chef og HR-konsulent og før det som kommunikationskonsulent. Derudover har jeg også været selvstændig, hvor jeg blandt andet har arbejdet med ledelses- og organisationsudvikling.

Jeg kan kontaktes på +45 22 63 07 23. Læg gerne en besked eller send en sms, hvis jeg ikke lige tager telefonen. Du er også velkommen til at skrive til mig på rikkegaard@yahoo.com