Roza Tabari

Invitation til terapi

Som psykoterapeutstuderende på EFT-instituttet i København, tilbyder jeg nu terapi, som en del af vores studieforløb på 4. Og sidste år af uddannelsen.

Prisen er 250,- for en time, og dette beløb kommer til at dække udgifter til supervision, med henblik på forbedring af mine terapeutiske evner.

Måske har du lyst til at prøve en enkelt session af nysgerrighed? Eller måske har du brug for et længere forløb omkring noget du ønsker at forandre, eller bare se på? ALT er kærligt velkommen, stort som småt, let som tungt.

Mit navn er Roza Tabari. Jeg er 31 år gammel, storesøster, partner, pædagog, kreativ, varm, empatisk, let og naturlig, rummelig og uperfekt.

Jeg har med mine mange års erfaringer som pædagog – med forskellige jobs indenfor specialområdet, og snart uddannet psykoterapeut – et fundament og en ballast, som har gjort mig til en stærk og rummelig person, med erfaringer indenfor menneskers følelser, udvikling og proces.

Eksempelvis har jeg et øget kendskab til temaer som; rodløshed, uro, angst, sorg, selvværd, stress, depression, m.m. som vi nu engang alle sammen kommer i kontakt med på den ene eller anden måde igennem livet.

Jeg har begrænset antal pladser, så hvis det her lyder som noget for dig, så kontakt mig endelig.

Du er også hjerteligt velkommen til at følge min faglige profil på Instagram under navnet Rozasverden. Her kan du få en lille fornemmelse af hvad jeg også laver. Du kan også læse mere om hvad EFT (Emotions Fokuseret Terapi) er, på hjemmesiden

Hvis du har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til mig på
+45 60199986, eller
Rozamosti@gmail.com

Med mit åbne, fordomsfrie, og omsorgsfulde sind, vil jeg med glæde stille mig kærligt og empatisk til rådighed og skabe et tillidsfuldt rum til dig og dit. Jeg håber at vi ses.

De kærligste, varme hilsner Roza