Sanne Vig Sode-Larsen

Psykoterapi – Træningsklienter søges:
Da jeg studerer psykoterapi og er nået til mit afsluttende 4. år på EFT-instituttet, tilbyder jeg træningsterapi. Jeg er terapeutisk trænet og er godkendt til at have træningsklienter.

Om EFT-terapi:
EFT-metoden er den eneste oplevelsesorienterede terapiform som er anerkendt som evidensbaseret – dette på baggrund af veldokumenterede forskningsresultater (https://www.eft-instituttet.dk/hvad-eremotionsfokuseret-terapi/emotions-fokuseret-terapi).

I EFT-terapi lægges der stor vægt på den trygge relation mellem terapeuten og klienten – dette er udgangspunktet for et hjælpsomt terapiforløb. Min rolle som terapeut er at skabe et trygt og empatisk rum for dig som klient. Vi kan i terapien arbejde med udgangspunkt i f.eks. følgende:

  • Udfordringer i dine relationer
  • Følelser i forhold til hvordan du har det med dig selv eller noget konkret der er sket i dit liv
  • Følelser af skam, håbløshed, forkerthedsfølelse, sorg, utryghed, ensomhed eller en forvirring omkring hvordan du egentlig har det
  • Et ønske om vækst og udvikling

Det vigtigste er, at det er noget der giver mening for dig at tale om!

Målet i EFT-terapi er at forstå og forandre følelser, samt at få hjælp igennem terapien til at kunne holde ud at leve med det der er i livet og i dig nu og her. I EFT-terapi arbejdes der bl.a. med at hjælpe mennesker til at kunne udtrykke, acceptere og regulere egne følelser.

Om mig:
Jeg er uddannet pædagog og har både før, under og efter min uddannelse arbejdet med mennesker i forskellige livssituationer og aldre. F.eks. børn med særlige behov og unge med psykosociale udfordringer. Jeg er 32 år og bor med min mand på Frederiksberg. Som person har jeg generelt en stor interesse for udvikling i livet, hvad angår det personlige og menneskelige. I den sammenhæng oplever jeg det meningsfyldt at arbejde indenfor det terapeutiske område, med fokus på at stå til rådlighed som støtte for andre mennesker.

Ramme for træningsterapi:
Jeg har tavshedspligt og følger de etiske regler fra Dansk Psykoterapeutforening. I henhold til de etiske regler, modtager jeg supervision, hvilket sikrer både dig som klient og mig som terapeut, støtte ved behov.

Terapiforløbet koster 250 kr. pr session (1 time). Dette beløb går til den ovennævnte obligatoriske supervision som jeg modtager under terapiforløbet.

Samtalerne vil foregå på EFT-instituttet, som ligger på Borgergade i København K.

Kontakt:
Hvis du har interesse i at blive træningsklient hos mig eller hvis du har spørgsmål og bare ønsker at høre nærmere er du meget velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.

sannevig@hotmail.com
+45 2872 2727

De bedste hilsner fra Sanne