Sara-Ann Kristensen

TRÆNINGSKLIENTER SØGES TIL TERAPIFORLØB I KØBENHAVN  

Jeg søger træningsklienter på mit sidste år af uddannelsen til emotionsfokuseret psykoterapeut. Terapien koster 250 kr. pr. session, og beløbet går til min supervisor, som giver mig sparring på mit terapeutiske arbejde.

Hvad kan du tage op i træningsterapi?
Du kan tage det op, der fylder for dig her og nu.

Det kan være, at du stresset, har svært ved at koncentrere dig og en oplevelse af modløshed. Måske står du i et vadested i dit arbejdsliv og er i tvivl om, hvilken vej du skal gå? Måske har du mistet noget eller nogen med stor betydning for dig. Eller måske kunne du ”bare” tænke dig at få lidt mere glæde ind i din hverdag.

Uanset hvad du kommer med, så kan terapien hjælpe dig til at blive mere opmærksom på dine følelser og behov. Når du bliver mere opmærksom på, hvad der er godt for dig, får du lettere ved at bringe dine potentialer og ressourcer i spil og skabe de forandringer, du ønsker.

Jeg arbejder ud fra Emotions-Fokuseret Terapi (EFT). Du kan læse mere om EFT her: Emotions-Fokuseret terapi

Praktisk info

  • Samtalerne foregår på Eft-instituttet, Borgergade 28, København K. Samtaleforløbet kan begynde midt september.
  • Hver samtale varer 60 min. Antallet kan være et sted mellem 4 og 10 samtaler, alt efter dit ønske.
  • Jeg har tavshedspligt og følger de etiske retningslinjer for psykoterapi.
  • Hvis du har spørgsmål eller vil aftale en tid, så kan du ringe på: +45 4268 1032, eller sende mig en mail: saraann16@hotmail.com.

Om mig
Jeg arbejder som udviklings- og proceskonsulent med trivsel, samarbejde og kompetenceudvikling på arbejdspladsen. Jeg bor sammen med min mand og to døtre på 9 og 12 i København.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Mange hilsner
Sara.