Tea Jensen

Alle kan have brug for terapi.

Som 4. årsstuderende på Eft-instituttet tilbyder jeg nu terapiforløb i Emotions Fokuseret Terapi. Som nævnt i overskriften oplever jeg, at alle kan have brug for terapi, det kan være alt mellem kriser, og beslutninger om retninger i livet. Jeg mener, at terapi hos mig kan hjælpe dig med, at få ord på svære følelser, som evt. kan være forbundet med en krise, eller du står måske et sted i dit liv, hvor du skal vælge nye veje at gå, og i den forbindelse har brug for afklaring, og måske få en stemme i dit liv. Det kan være du har svært ved, at sætte grænser, være tydelig, mærke egne følelser og behov. Alt er velkomment.

I den Emotions Fokuseret Terapi fokuserer vi på, at hjælpe mennesker med at blive opmærksomme på, og udtrykke deres følelser, at lære at acceptere og regulere dem, og at kunne reflektere over dem for, at danne mening. www.eft-instituttet.dk

Sammen skaber vi et trygt og tillidsfuldt rum, hvor jeg vil gøre mit bedste for, at følge dig fra øjeblik til øjeblik uden tolkninger og fordomme.

En terapi session koster 250 kr. som går til min obligatoriske supervision, det er et vigtigt redskab for mig som terapeut, og vil sikre både dig som klient og mig som terapeut. Jeg har tavshedspligt, og jeg er underlagt EFT instituttet etiske retningslinjer.

Jeg er fleksibel med tider, og terapien kan foregå i København, Ballerup og Nykøbing Sjælland.

Jeg hedder Tea, og er 38 år gammel. Jeg har en kæreste, som har en datter på 16 år. Jeg er uddannet pædagog, og har arbejdet inden for special området i 6 år. Det var med børn i alderen 7-15 år og deres familier. Der var både børn med og uden diagnoser, børn der boede med forældre med misbrug, og så har jeg også gennem 3 år været støtte pædagog for en pige med hjerneskade. På baggrund af det arbejde har jeg taget en efteruddannelse i familieterapi, hvor jeg i den grad har lært at se på hele familien, frem for den enkelte. Jeg er endvidere meget optaget af og inspireret af Susan Hart, og hendes måde at tænke udvikling på.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig for en uddybende snak på

+45 26117405
tea28jensen@hotmail.com

De bedste og varmeste hilsener
Tea