Terapi med Susanne Hvidberg

Født 1957

Jeg er uddannet psykoterapeut fra Psykoterapeutisk institut og Nordisk gestalt institut og jeg har efteruddannelser i Gruppeprocesser v/Professor Sean Gaffney, Emotion-Focused-Therapy v/Professor Les Greenberg og Mindfullness i klinisk praksis v/Jens Erik Risom og Marianne Bentzen, derudover har jeg i mange år været privatpraktiserende psykoterapeut MPF, samt underviser på psykoterapeutiske uddannelsessteder.

Jeg tilbyder i min praksis at møde Dig – der hvor du er i dit liv lige nu!

Måske befinder du dig i en livskrise efter skilsmisse, dødsfald, sygdom, et liv med misbrug, børn der flytter hjemmefra, ændring i en jobsituation, ændring i din livssituation I øvrigt, eller du har en oplevelse af at sidde fast i noget, noget der er uklart eller bare et ønske om personlig udvikling.

Uanset hvor stor eller lille en ”krise” der kan være i dit liv, kan behovet for refleksion og fordybelse i dig selv, være tilstede og måske netop kilden til en forandring.

Personlig udvikling sker via refleksion og nærværende opmærksomhed på dig selv og på hvordan din krop og dit intellekt påvirkes og reagerer i relationelle sammenhænge.

Jeg har mangeårig erfaring i at støtte og hjælpe Dig i din personlige udvikling, så det kan blive klarere for dig hvordan du kan og vil håndtere dit liv på godt og ondt.

Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtigende snak med mig!

Susanne Hvidberg  Psykoterapuet MPF

+ 45 20 45 90 45
susanne@eft-instituttet.dk
www.susannehvidberg.dk

EFT-instituttet
Borgergade 28, 2sal
1300 København K