Tilknytningsmønster

Mini workshop på EFT-instituttet om tilknytning, tilknytningsmønstre og muligheder for at arbejde med dem!

Det glæder os, at vi igen kan byde Psykoterapeut Lars Johansen velkommen  på EFT-instituttet. Det var en stor succes sidst Lars afholdt sin workshop på instituttet og vi håber at se så mange som muligt også denne gang!

Indhold:
70% af 17 årige har samme primære tilknytningsmønster som da de var 1 år! Vores tilknytningsmønster dannes tidligt og før sprogligt. Tilknytningsmønstre har bestemte fremtrædelsesformer hos os som voksne, og de kan ændres gennem intime relationer og terapi. Terapien er nødt til både, at kunne arbejde sprogligt og ikke sprogligt via klientens nervesystem.

I denne workshop får du viden om de 4 grundlæggende tilknytningsmønstre, du får testet dit eget mønster, og du bliver præsenteret for fokuspunkter i arbejdet med hvert enkelt tilknytningsmønster. Du bliver præsenteret for, hvordan man kan arbejde ikke sprogligt med tidlige tilknytningstraumer. Der bliver oplæg, øvelser og fælles refleksion.

Lars Johansen er uddannet gestaltterapeut (1996) og SE practitioner (2008), har assisteret på SE uddannelser i DK, Sverige, Holland og Sydafrika. Han har deltaget i og assisteret på Diane Poole Hellers workshops om Attachment, undervist i det samt organiseret og designet uddannelse om tilknytning (4 moduler) i KGI i 2013/14. Han har løbende supervisions- og træningsgruppeforløb med psykoterapeuter med fokus på tilknytningsaspekter. Se også www.lhj.dk.

Foredraget:
Sted: EFT-instituttet, Borgergade 2. sal, 1300 Kbh. K
Tid: Tirsdag den 17/9  fra kl. 17-20 (medbring gerne en mellemmad til pausen)
Pris: kr. 300,00 (for studerende på EFT-instituttet kr. 250,00)

Tilmelding på: IKKE FLERE LEDIGE PLADSER