Trine Dilèng

Har du brug for et fortroligt rum, hvor det handler om dig og det, du går og tumler med?

Oplever du for eksempel, at noget er svært?

Føler du dig stresset?

Føler du dig fastlåst og har brug for en forandring?

Eller vil du gerne lære dig selv bedre at kende og udvikle dig personligt?

Står du i et af livets dilemmaer og har brug for at finde dig bedre til rette i arbejdslivet eller livet?

Bøvler du med relationer, med at sætte grænser eller konflikter?

Eller trives du ikke og har brug for at finde mening, glæde og ny motivation?

Emnerne kan være mange og store som små i et terapeutisk forløb. Terapi kan kaste lys over din situation, hjælpe med at se nye vinkler og give større forståelse for dine mønstre. Ved at blive mere fortrolig med dine følelser og behov kan terapi hjælpe til at give dig mere ro og skabe mening.

Bliv min træningsklient
Jeg er ved at færdiggøre min 4-årige uddannelse til psykoterapeut i Emotionel Fokuseret Terapi på EFT-Instituttet og lige nu søger jeg klienter til samtaler, som indgår i min træning til psykoterapeut.

Antallet af møder aftaler vi individuelt og efter behov.

Vi mødes i et fortroligt rum – dig og mig. Jeg har tavshedspligt og følger de etiske retningslinjer fra Dansk Psykoterapeut Forening. Som træningsklient skal du være indstillet på, at jeg får supervision på samtalerne, som er en obligatorisk del af min uddannelse. Det er erfarne psykologer og psykoterapeuter fra EFT-instituttet, som giver supervision, og de har også tavshedspligt.

Indholdet i vores samtaler vil være det, du er optaget af, og gerne vil kigge nærmere på. Det er dig, der beslutter, hvad der er vigtigt at tale om. Jeg støtter dig i processen med en åben, nysgerrig og ikke-dømmende tilgang. Vigtigst af alt i EFT terapien er at skabe et trygt og tillidsfyldt rum, hvor du kan dele det med mig, som du har brug for at tale om og forandre.

EFT-terapi
Den emotionsfokuserede terapi er evidensbaseret og hviler blandet andet på den oplevelsesorienterede og eksistentielle tilgang. Den anser vores følelser for at være vores indre navigationssystem, der fortæller os, hvad der er vigtigt lige her og nu, hvad vi har behov for, og hvordan vi kan handle i overensstemmelse med situationen.

Du kan læse mere om EFT terapi her på EFT-instituttets hjemmeside.

Lidt om mig
Jeg er 55 år, er gift og mor til to voksne børn, der lige er flyttet hjemmefra. Fra mit arbejdsliv har jeg mange års erfaring som leder og samtalepartner. Jeg er optaget af, at hjælpe mennesker med at udvikle sig og trives, og til daglig arbejder jeg som coach, ledelsesrådgiver og sparringspartner for ledere i erhvervslivet.

Det praktiske
Samtalerne foregår som udgangspunkt på EFT-Instituttet, Borgergade 28, København K. En times terapi koster 250 kr. som går til den obligatoriske supervision, som jeg modtager.

Hvis du vil være min træningsklient eller har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig på

+45 24282486 eller trine.dileng@gmail.com. Forløbet kan startes op fra august.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.