Ansøgningsskema

1. årig Efteruddannelse i Familieterapi

Optagelse sker ved udfyldelse af ansøgningsskema på denne side.

Uddannelsen henvender sig til faggrupper med studierelevante grunduddannelser – f. eks. pædagoger, socialpædagoger, lærere, socialrådgivere, sygeplejersker, psykologer og psykoterapeuter – som ønsker at efteruddanne sig og skærpe deres kompetencer.

Det forudsættes at den enkelte studerende er bekendt med den anviste litteratur (se litteraturliste) inden studiestart. I forbindelse med studiestart vil der endvidere være en hjemmeopgave i forbindelse med introduktion til genogramarbejdet.

Den studerende forpligter sig desuden til at skaffe eksterne klienter, eller til at bidrage med familiemæssige problemstillinger. Der er naturligvis fuld tavshedspligt.

For at ansøge om optagelse bedes du som minimum udfylde alle felter med * herunder.


Max filstørrelse: 2mb


Skriv venligst en liste over alle dine formelle uddannelser. Eksemensbeviser mm. vedhæftes herunder


Max filstørrelse: 2mb


Enhver form for arbejde med menneskelig kontakt og ansvar for andre mennesker. f.eks. ledelse, HR, tillidshverv, ansvarlig for lærlinge/elever. Frivilligt socialt arbejde spejderleder, fodboldtræner eller lignende.


Skriv lidt om dig selv og det der optager dig i dit liv. Hvad har haft betydning og været med til at forme dig som menneske? Familieforhold, uddannelse, højskoleophold, længere udenlandsophold, mennesker eller systemer. Lav gerne et bilag

Jeg ønsker at betale kontantJeg ønsker at betale i 2 raterJeg ønsker at betale i 10 rater

Jeg giver samtykke til, at EFT-instituttet må bruge ovenstående oplysninger, samt vedhæftede dokumenter til at behandle min ansøgning om optagelse på EFT-Instituttets 1-årige familieterapeutiske efteruddannelse. Derudover giver jeg samtykke til, at EFT-instituttet opbevarer og behandler mine persondata som beskrevet i EFT-Instituttets Privatlivspolitik herunder. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til mail@eft-instituttet.dk

 

Her finder du EFT-Instituttets Privatlivspolitik.

Kontakt EFT-instituttet for yderligere vejledning.
mail@eft-instituttet.dk