Studievejledning

CF205249_2

Måske går du rundt og drømmer om at blive psykoterapeut og overvejer at søge optagelse på EFT-instituttets professionsrettede psykoterapeut- uddannelse. Eller måske overvejer du et kursus, eller hvis du allerede er uddannet psykoterapeut, tænker du måske i efteruddannelsesbaner.

Det kan også være at du allerede går på EFT-instituttet og har brug for  tale om nogle af de ting der udfordrer og optager dig på din uddannelse her og nu.

Under alle omstændigheder kan du have brug for vejledning og sparring omkring dine uddannelsesmæssige valg, og her tilbyder EFT-instituttets studievejledning sig, som et sted, hvor du kan henvende dig og få vendt de spørgsmål, du har brug for at få afklaret.

Studievejledningen varetages af undertegnede, og du er velkommen til at ringe og få en snak om det, der optager dig. Sommetider kan vi klare det over telefonen andre gange kan der være brug for at vi mødes til en samtale på mit kontor på EFT-instituttet.

Under alle omstændigheder skal jeg gøre mit bedste for at drøfte muligheder med dig og give dig en vejledning, som du kan have glæde af.
Med venlig hilsen Susanne Hvidberg.

Susanne Hvidberg
susanne@eft-instituttet.dk

+45 2045 9045