Menneskene bag

 

Hanne Bloch Gregersen

CF205383_2er autoriseret psykolog. Hun har en bred og alsidig terapeutisk uddannelse bag sig, der bl.a. omfatter mangeårige Gestalt- og Kropsorienterede uddannelser, Familieterapeutiske uddannelser fra hhv. Kempler Instituttet og Gestalt International Study Center, adskillige kurser indenfor Eksistentiel terapi v. bl.a. Spinelli. Senest er hun uddannet i Emotions-fokuseret terapi ved Less Greenberg i USA, Canada og Danmark. Derudover har hun deltaget i utallige kurser, konferencer og workshops. Hanne har mere en 25 års terapeutisk erfaring såvel indenfor den offentlige som den privatpraktiserende behandlingssektor. Hun har bl.a. været ansat i Flygtningerådgivningen i Ålborg, i Københavns Kommunes børnerådgivningscenter (seksuelle overgreb) og i Frederiksborg Amts Familiepleje. Derudover har hun lavet mange kurser for og supervision af bl.a. dag- og døgninstitutioner.  De seneste 10 år har hun varetaget såvel undervisning, træning og supervision som faglig udvikling og ledelse på en kvalitetsvurderet psykoterapeutuddannelse.
hanne@eft-instituttet.dk  +45 40 83 66 77

Maria Bergman

CF205640er Partner på EFT-instituttet, privatpraktiserende psykoterapeut, uddannet i integreret psykoterapi og kybernetisk psykologi ved Lene og Ole Vedfelt og er efteruddannet i bl.a. Eksistentiel psykoterapi ved blandt andre Lise Peetz-Schou og Karsten Borg Hansen samt i Emotion Focused Therapy ved Leslie Greenberg, Neuroaffektiv Psykoterapi v. Susan Hart og Marianne Bentzen, Chok, trauma, dissociering og skam ved Ulla Rung Weeke. påbegyndt EFT-parterapi uddannelse v. Jette Simon endvidere har hun en Supervisoruddannelse fra den Sociale højskole. Maria har mangeårig undervisnings erfaring inden for kunstneriske, pædagogiske og psykologiske processer, ligesom hun har stor erfaring med kroppen og stemmen i sit terapeutiske arbejde, som også omfatter chok, trauma og stresshåndtering. Marias kompetenceområde indeholder endvidere NADA-akupunktur, kranio sakralterapi og knoglemassage samt teambuilding og ledelsesudvikling. I sit arbejde har Maria stor glæde af sin oprindelige baggrund som uddannet skuespiller med speciale i stemme, krop og sanser.
maria@eft-instituttet.dk  +45 26 85 94 55

Peter Vibe

CF205431

er uddannet gestaltterapeut ved Nordisk Gestalt Institut – NGI, han har flere efteruddannelser og kurser bag sig, i gruppeprocesser ved Sean Gaffney og Hanne Hostrup,, i Eksistentiel psykoterapi ved Karsten Borg Hansen m.fl.,  i Emotion Focused Therapy ’ ved Leslie Greenberg, er trænet i arbejdet som S.E.-Practitioner (Somatic Experience) i arbejdet med chock og traumer.. Peter har mere end 16 års erfaring som underviser og terapeut ved kvalitetsgodkendte psykoterapeutuddannelser og i egen praksis og har fungeret som underviser i andre regi. Udover sit engagement i humanistisk psykoterapi har Peter gennem mange år trænet shamanistisk filosofi og healing hos Qero-folket i Perus højland, ligesom han er optaget af blandt andre Eckert Tolle og nuets underfundige betydning for udfoldelse af menneskelivet. Peter Vibe har en tidlig baggrund som tømrer og har i en årrække fungeret som certificeret massør hos Team Danmark.

peter@eft-instituttet.dk  +45 26 85 26 56

Susanne Hvidberg

CF205249_2er Partner på EFT-instituttet,  privatpraktiserende psykoterapeut MPF og underviser i Familieterapi. Susanne er uddannet på hhv. Psykoterapeutisk institut og Nordisk gestalt institut og har sidenhen efteruddannet sig i gruppeprocesser ved Sean Gaffney, Emotion Focused Therapy, ved Les Greenberg og mindfulness i klinisk praksis ved Marianne Bentzen og Jens-Erik Risom. Hun har desuden igennem en årrække trænet Meditativ Praksis hos Margit Madhurima Rigtrup i ”Det intelligente hjerte”. Susanne har en efteruddannelse i chock/traume fra Ulla Rung Weeke samt en efteruddannelse i EFT-Family Therapy.  Derudover har Susanne mange års praksiserfaring bag sig hvor hun både arbejder med individuel og parterapi. Susanne har i en årrække arbejdet med grupper af voldsramte kvinder, voksne børn af alkoholikere samt med unge, der har været udsat for seksuelle overgreb. Oprindeligt er Susanne uddannet idrætslærer og har derudover været beskæftiget som projektleder i det private erhvervsliv.

susanne@eft-instituttet.dk  +45 20 45 90 45