Udtalelser

Jeg har igennem de sidste 4 år været på den mest utrolige personlige rejse på EFT-Instituttets psykoterapeut uddannelse.
Jeg startede på uddannelsen med et brændende ønske om at komme til at arbejde med mennesker, som på den ene eller anden måde gennemgår svære perioder i livet. Og samtidig få indsigt og forståelse for min egen opvækst og den påvirkning den har haft i mit liv.

Igennem hele uddannelsen har jeg følt mig i trygge og kompetente hænder, så fortidens svære svigt og oplevelser kunne bearbejdes. Underviserne har støttet min proces fuld af empati og omsorg, og jeg har haft stor glæde af egenterapi på instituttet ved siden af studiet. Vi har haft et stærkt sammenhold blandt studiekammeraterne, hvor jeg både har oplevet at få meget støtte og samtidig også glædet mig over at kunne støtte andre i deres svære processer. Det har været meget særligt at få så dyb forbindelse med andre.

Det teoretiske og metodiske er blevet bygget op igennem alle årene og afrundet med et eksamensforløb med en klient. Jeg oplever at stå som nyuddannet på et virkelig solidt fundament af viden, kunnen, indsigt og ydmyghed, så det føles trygt at have egne klienter.

Min store drøm om at komme til at arbejde med mennesker i svære livssituationer er gået i opfyldelse med en fast stilling som terapeut for spiseforstyrrede samt egen praksis med klienter. Jeg er så taknemmelig over at kunne praktisere som psykoterapeut og at have mødt mig selv med alt det tunge og svære, som jeg nu kan tage hånd om og mærke en stor egenomsorg og stolthed over. Det er så meningsfuldt.

Mine varmeste anbefalinger til EFT-Instituttet,
Kærlige hilsner
Charlotte Krolykke

Charlotte Kroløkke

Charlotte Krolykke Kristensen

 

‘Jeg er på toppen over min beslutning om at tage uddannelsen som Emotions Fokuseret Psykoterapeut, da jeg oplever indholdet af undervisningen er enormt gennemtænkt og gennemarbejdet og mine undervisere har ‘det sorte bælte’ i deres stof. Jeg får her de værktøjer som komplementerer mit arbejde som kropsterapeut, samtalerne med mine klienter er på samme tid blevet både tryggere og dybere.
britta2
Britta Wilfert,
Kropsterapeut ved Body-sds
Fysiurgisk Massør
Psykoterapeut stud. EFT-Institut

 

Jeg havde set på mange uddannelses steder som psykoterapeut elev Inden jeg valgte EFT instituttet.

Det jeg syntes at der manglede alle andre uddannelses steder, var fokuseringen på følelserne som det primære. Vi er jo i vores følelsers vold!!!
Jeg lærer rigtig meget hos EFT instituttet af nogle meget empatiske, rummende og dybt engagerede lærere som virkelig har skruet et uddannelse sted sammen,som jeg som menneske og elev kun kan vokse i.
Jeg er kommet på en spændende rejse som aldrig ender.
Randi
Stort tak fra
Randi Bartholin

 

EFT-instituttet har bidraget til en større personlig indsigt og fordybelse, som har ændret mit liv. Det høje faglige niveau og de kompetente lærerkræfter har givet mig et yderst solidt teoretisk og metodisk fundament.

Alex Jørgen Klubien4 års studerende, EFT-instituttet
Alex Klubien-Lund

 

Jeg er 4.års studerende på eft-instituttet og har haft den glæde at være med fra starten. Jeg er meget begejstret for MIT institut som jeg oplever som et kompetent uddannelsessted med meget kompetente og engagerede lærere. Der er altid en åben og varm stemning, når jeg møder der, såvel til undervisning, træningsgrupper eller studiegruppemøder. Det jeg også sætter stor pris på er transparens, der ligger ikke noget i skjul, tingene bliver vendt åbent og ærligt hvad angår alt det praktiske, økonomi o. l. Som person bliver man mødt på lige fod og med respekt og der ses på ens udviklingsmuligheder og ikke på begrænsningerne. Så er der også skabt nogle flotte rammer, ren indretningsmæssigt.

Mit hold har lige haft 4. års eksamen. Jeg har været igennem mange eksaminer i mit liv, men det her var ekceptionelt: Læreren og eksaminator skabte en ro og et nærvær både før og i selve eksamenssituationen, så den ellers kendte nervøsitet ikke var til stede. Vi var godt nok ikke cool og helt afslappet til denne myndlige eksamen med en klient udefra, men alligevel var det ikke at sammenligne med den stress som ellers skabes i lignende situationer. Udover det var eksamen sådan bygget op at der lå meget læring i den for dem som ikke blev afprøvet og var reflekterende team for de andre, men også for eksaminanden. En fed oplevelse.

Ja, og så er jeg jo på det her institut fordi jeg oplever emotions fokuseret terapi som den mest hensigtsmæssige måde at møde sin klient på. Det har jeg erfaret på egen krop og sjæl, at når man bliver mødt i sine følelser og få empati og forståelse og kan dykke dybere ned i deres oprindelse, så sker der forandring som varer ved.
Barbara Klinkvort

Venlige hilsner
Barbara Klinkvort

 

“For mig er EFT-instituttet og deres lærere indbegrebet af empatisk intelligens. Jeg føler, at der bliver taget kærligt og klogt hånd om min proces, og at jeg er i en konstant udvikling både mentalt og følelsesmæssigt – hen imod at blive en kyndig terapeut.”
Jimmy Hansen

Kh, Jimmy Hansen

 

“Jeg har igennem de sidste to år studeret på EFT-Instituttet. Her oplever jeg for første gang i mit liv en uddannelse, partnere og undervisere, som virkelig møder mig, ser mine ressourcer og støtter mig i min proces hen imod at blive psykoterapeut.
Min personlige rejse har budt på overraskelser, udfordringer, glæde og masser af meget nærværende oplevelser med mit hold og underviserne og jeg har hele vejen igennem følt mig i trygge, empatiske og kompetente hænder.
Jeg oplever hjerterum til min personlige udvikling og en faglig dygtighed med en velunderbygget metode, som giver mig det bedste afsæt som menneske og kommende psykoterapeut.”
Charlotte Kroløkke

Charlotte Krolykke Kristensen